Bánh Mì Makers- Bageterie Boulevard po vietnamsku


Kdo ještě nevyzkoušel tenhle food bar o hodně přichází a musí to hned napravit!!! Původně rozvozový podnik nedávno otevřel svou první kamennou pobočku s chutí exotického Vietnamu. 
Šťavnaté vietnamské bagety najdete v obchodním domě Bílá Labuť v ulici Na Poříčí, kousek od Náměstí Republiky.



Domácí bagety a nápoje jsou připravovány z čerstvých surovin přímo před vámi. Bohužel, kdo čeká stolečky a židličky, bude zklamán. Kvůli nedostatku místa tu chybí. Takže si bagetu sníte na ulici, v parku, nebo si ji vezmete domů.

Světlá křupavá bageta se skládá z pestré kombinace zeleniny, bylinek a na různé způsoby upraveného masa- s vietnamskou paštikou paté, dušeným nebo grilovaným masem. Paštiku nesnáším a většinou nejím jiné maso, než kuřecí. Takže chodím jen na bagetu s grilovaným kuřecím (85Kč) a je výborná!


A jestli vám jen bageta nestačí, můžete si dát hranolky se špetkou kurkumy, lehký salátek nebo tradičními vietnamské závitky. Závitky jsou moje slabost, těch bych se mohla ujíst, ale jen vegetariánských a ty tady bohužel nemají.

Nápoje míchají z čerstvých surovin. Vyzkoušet můžete pravou vietnamskou ledovou kávu, výborné ovocné freshe, zelený čaj nebo nápoj ze sojových bobů. Já doporučuji fresh z pomeranče a maracuji (400ml 55Kč) je osvěžující a strašně dobrý!

Takže, Banh Mi Makers je místo, kde mají skvělé jídlo, skvělé pití a úžasnou a milou obsluhu. Co víc si přát (snad jen prostor na sezení a více poboček do budoucna!).

Už jste Banh Mi Makers zkusili?
Jaká bageta je vaše nejoblíbenější? 

KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835