Jak jít za svým snem?


„Jděte za svým snem.“ Věta, která na nás křičí snad ze všech časopisů. Ale co vlastně znamená, jít za svým snem a kolik z těch lidí, co o tom píší nebo mluví, to doopravdy udělalo?

Psí hotel, vlastní kolekce oblečení, odjet do zahraničí za prací a poznat svět? Nic není nemožné a pokud se rozhodnete vydat po cestě za vysněným cílem, určitě vás nečeká procházka růžovým sadem (alespoň né ze začátku). Od svých nejmilejších čekáte podporu, ale nejčastěji se setkáte s pravým opakem. Věty typu- „A ty si jako myslíš, že na tebe někdo někde čeká?“ „Zešílela jsi?!“ slýcháte snad ze všech stran a pak začnete přemýšlet nad tím, že nejspíš mají pravdu. Ale co nejhoršího se může stát? Nevyjde to?  Ale co když to vyjde?

Nikdo nepřijde a nemávne kouzelnou hůlkou, aby se váš sen stal skutečností. Za každým úspěchem stojí často dlouhá cesta a těžké začátky. Nemusíte být dědic hotelového impéria nebo někdo „vyvolený“ aby se váš sen stal skutečností. Ve skutečnosti totiž neexistují žádní „vyvolení“ jen lidé, kteří měli dovednosti, vytrvalost a byli ochotni riskovat. Stovky ba dokonce tisíce lidí začalo od nuly. Steve Jobs musel prodat auto, aby mohl v garáži svých rodičů smontovat první počítač Apple a co takový Bill Gatese, který do své první firmy dal všechny peníze? Neuspěl. A kde je teď?!

„Klíč k úspěchu je schopnost činit správná rozhodnutí. Správná rozhodnutí ale můžete činit jen díky zkušenostem. A nejcennější zkušenosti získáte díky špatným rozhodnutím.“ John D. Rockefeller

Už jen to že přemýšlíte nad změnou, je úspěch. Teď se jen nenechat odradit a jít kupředu! Vstříc novým začátkům a lepším zítřkům.

S láskou A. 

KOMENTÁŘE

2 komentářů:

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835