CHRISTMAS '15

Každý rok je to stejné, dopis pro Ježíška odkládám na poslední chvíli a pak to dopadá tak, že ho píšu dva dny před Vánocemi. Jasně že nic z toho pak nedostanu, protože kdo by lítal den před Štědrým dnem po obchodech a mačkal se v davu lidí, kteří jako šílení pobíhají zprava doleva a jsou schopni se poprat o poslední kus zboží. MOJE BLBOST. Když prostě já mám najednou úplné okno a absolutně nevím, co bych tak sakra mohla chtít. A víte co? Tenhle rok jsem se to rozhodla změnit a tady je můj seznam tajných přání (o něco dříve než dva dny před Vánocemi).

//H&M coat//UGG boots//VS case//Kate Spade diary//MacBook air//Louis Vuitton Neverfull bag// 
Nedávno jsem si koupila černý kabát z Primarku (jak jste mohli vidět zde) a od té doby toužím po dalším, tentokrát v šedé barvě.  Černá a šedá, jsou prostě barvy, které mě nikdy nepřestanou bavit. Amen! Další položkou na mém seznamu jsou UGGy. Achjo, toužím po nich snad od doby, co jsem se naučila chodit (dobře to zas ne!). VS kryt na telefon, klasika! Kate Spade diář, klasika č. 2! Jo a opravdu nutně potřebuji nový noťas, jelikož ten můj za chvilku odejde do elektronického nebe, kde potká můj telefon. A teď se dostáváme k LV kabelce. Dlouho jsem jí odolávala a déle už to nezvládnu, potřebuju ji stejně moc jako nový počítač! A UGGy. A kabát. A vlastně všechno…   
Opravdu jsem do Londýna balila jen to nejnutnější a všechny rtěnky jsem tak nechala doma (stejně jako většinu kosmetiky, vzlyk). A tak bych si milý Ježíšku moc, moc, moc přála nějakou pěknou červenou rtěnku a paletku očních stínů (ty jsem doma nenechala, ale zapomněla). Mé srdce také touží po tělovém spreji od VS a štětcích na líčení
//H&M pillows//H&M blanket//Diptyque candle//Yankee Candle//Rituals//
Dokázala bych za všechny ty blbosti, co dělají byteček krásnější a útulnější, vyhodit ještě víc peněz, než za oblečení! Miluju všechny možný polštáře, deky a svíčky. Primark a H&M HOME je pro mě ráj a dokážu tam trávit hodiny. Máte to tak taky?  

Tak konečně jsem dala vše dohromady, a pokud máte stejný problém jako já každý rok, tak doufám, že jsem Vás aspoň malinko pomohla =)

A co si přejete najít pod stromečkem Vy?
S láskou A. 



KOMENTÁŘE

5 komentářů:

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835