Po každé bouři vyjde slunce


Tramtadadáá! A je to tady! Nový rok. Rok 2017. Tak schválně jestli bude lepší než všechny ty předešlé u kterých jsme byli přesvědčeni, že jsou to ty zlomové. Že to jsou ty, kdy potkáme prince na bílém koni, získáme práci snů, naše kreditka bude nevyčerpatelná (protože prostě ten skvělej kabát ze Zary tam přece nemůžeme nechat a ten šátek z H&M a kabelka z Guess, pfff a takhle bych mohla pokračovat až do rána). 

Pak přijdou na řadu novoroční předsevzetí. Taková ta, co si člověk dává každý rok a nadšení mu vydrží přesně do druhého dne. Dobře, to možná přeháním- vydrží to max. do druhé skleničky vína. Když já bych opravdu chtěla začít chodit na jógu, naučit se španělsky, procestovat svět, naučit se vařit a spoooustu dalších věcí. No opravdicky! 

Na druhou stranu proč ne? Proč neudělat tento rok lepším než byl ten předešlý? Stačí chtít. Všechno, co v životě děláme a jakým směrem se náš život vyvíjí je jen a jen v naší hlavě. Můžeme dosáhnout všeho, za čím se odhodláme jít. Nedokážeme jen to, o co se nepokusíme. 

Občas se budeme cítit na dně a nadávat na celý svět, ale jak se říká: “Po každé bouři vyjde slunce.” Všichni musíme každý den s něčím bojovat, ať už jako studenti, kteří se budou pilně učit, dospěláci šílet z práce a JÁ? Já budu bojovat svoji bitvu s rakovinou, kterou jsem před několika měsíci rozehrála. To byl také jeden z důvodů proč jsem tak dlouho nebyla aktivní ani na blogu ani na instagramu. Ono totiž fotit nemocniční stravu nebo kapačku, na fotce zrovna nijak nevyniká, to vám teda povim!


A jaké jsou Vaše novoroční plány? 

KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835