Red addict

Když jsem před Vánocemi pobíhala po obchodech a sháněla nějaký dárek pro kamarádku, narazila jsem v H&M na tyto laky. Neváhala jsem a hned je koupila. Obě už pár let nepoužíváme jiný, než červený lak. Takže to byl perfektní dárek. Byl tak perfektní, že jsem po Vánocích běžela znovu! Tentokrát je koupit sobě!




Miluji ty jejich balení, kdy nabídnou vždy nějakou verzi. Nemusíte se příliš namáhat s hledáním vhodného laku se stejnou barvou třpytek.

Barva laku je krásně červená. Není to nějaká zářivá červená. Je spíš taková trochu do růžova. Druhý lak je mix červených třpytek a šestiúhelníčků, které hází černé odstíny. Lakuje se jednoduše a úplně stačí jedna vrstva. U třpytek bych doporučila vrstvy tří, abyste dosáhly dokonalého efektu. Co se týče odlakování, úplně to nesnáším. Bála jsem se zdlouhavého drhnutí nehtu. A co si budeme povídat, tato situace nastala. Ale jde to.
Na ruce, ale lak vypadá vážně krásně a stal se mým novým oblíbencem!
                                              
                                                    A jaká je vaše oblíbená barva?

KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Já mám osobně nejradši... Červenou. Občas si lakuji i tmavě růžovou, která samozřejmě připomíná červenou, něco v tom asi bude. Pro nás ženy je škála barev dá se říct, že nekonečná, přece jen ženy mají obrovskou fantazii, tedy i o půl odstínu světlejší barva je pro nás velkou změnou našeho doposud stereotypního lakování nehtů 😅.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835