Jak udělat ze dne blbec, den o maličko lepší!


Jednoho krásného rána se vydám do koupelny, rozespalá sáhnu po micelárce, krému no a pak přijde na řadu make-up. A jelikož jsem strašně moc šikovná, vyklouzla mi ta skleněná lahvička (mrška jedna) z ruky. Roztřískala se o bílé dlaždičky a u toho stihla zadělat i bílý koberec. Achjo.

První myšlenka, která mi bleskla hlavou byla: „Tak to asi jen tak dolů nepůjde.“ Ale všechno zlé je k něčemu dobré, teda aspoň se to tak říká! A tak má druhá myšlenka byla: „ANO, konečně si můžu koupit svůj milovaný make-up od MAC!“

A teď něco málo o mém oblíbenci MAC Face and Body Foundation



Jedná se o make-up, který pleť hezky sjednotí, nedělá masku a po nanesení dlouho vydrží.

F&B je hodně tekutý a stačí ho nanést opravdu málo. Spoustu lidí s ním má ze začátku problém- když ho nanesete je vodový a musí se s ním rychle pracovat, ale je to jen o zvyku. Nejlepší je ho nanášet a roztírat prsty. Bez problémů se dá vrstvit, snadno s ním docílíte požadovaného krytí a pleť vypadá stále přirozeně (ale nečekejte žádný zázrak, větší vady nezakryje). Jediné co mi trochu vadí je, že se po nanesení obličej trochu leskne, ale to spraví pudr.



Skvělý je třeba na léto, kdy nechcete na obličej plácat těžký make-up. Prý je voděodolný- nezkoušela jsem to, ale potápět bych se s ním asi raději nešla.  

Co se odstínu týče, na trhu je opravdu široká škála barev a s výběrem Vám určitě rádi poradí v každé prodejně MAC. Já osobně doporučuji prodejnu na Václavském náměstí, jsou tam moc milí a ochotní! F&B je k dostání ve dvou velikostech- 50ml (790,- Kč) a 120ml (1150,- Kč). Jen pro informaci běžně mají make-upy 30ml. Já jsem si po minulé zkušenosti opět koupila 120ml- používala jsem ho každý den a vydržel mi přes rok! Jo a taky má plastový obal, takže, když spadne- nerozbije se! =)

 odstín N2
Máte s ním zkušenosti? A jaký je Váš oblíbený make-up?


S láskou A. 



KOMENTÁŘE

2 komentářů:

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835