Osud už máme každý daný

24 Angelic Places That You Must Visit in Your Life, Patagonia Argentina The Smoking Mountain:

Stojím na zahradě a pozoruji mraky, jak rychle plynou po noční obloze. Na obličej mi padají kapky deště a já přemýšlím nad tím, co je sakra s tímhle světem špatně. Proč musíme žít ve strachu, že se nedožijeme druhého dne.

Před týdnem policie uzavřela několik ulic v centru Londýna a vyklidila budovy v okolí kvůli podezření na teroristický útok. O pár dnů později zaútočil muž s nožem na cestující v Londýnském metru s výkřikem „To je za Sýrii!“ Bylo to jen pár stanic od místa, kde bydlím. „Mohla jsem ta, být já. Mohlo se to stát mě.“ běželo mi hlavou, když jsem viděla zprávy.

Pokaždé když vstoupím do metra, přepadne mě strach a říkám si „Prosím, né dnes. Já ještě nechci zemřít. Prosím, prosím, prosím.“ Jasně, jednoho dne zemřeme všichni. Ale proč mladí, nevinní, s celým životem před sebou?

Kdysi někdo řekl, že každý máme svůj osud daný. Nevyhneme se tomu, co se má stát. Ale já nechci skončit na začátku. Nechci se smířit s tím, že by zítřek už nemusel být. 

KOMENTÁŘE

3 komentářů:

  1. Hezky napsáno.. zvlášť poslední odstavec. Ale já si myslím, že život na tomto světě nikdy nebyl jednoduchý, a ani nebude. Jen jsme si v dnešní době příliš zvykli na pohodlí.. Ale jinak taky věřím na osud. Co se má stát se stane.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně napsané :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teda nemyslím, že bychom měli svůj osud daný. Myslím, že si to sami ovlivňujeme a způsobujeme. Že je to náhoda. Na osud fakt nevěřím. Ale jinak to chápu no.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835