Mixa Anti-Imperfection pro citlivou pleť

Mixa nedávno uvedla na trh novou řadu péče o pleť určenou lidem s citlivou pletí se sklonem k nedokonalostem. Zaujal mne DD krém a pleťová voda a tak jsem se rozhodla vše otestovat a podělit se s vámi o výsledek. 

DD krém s OF 15
DD krém s OF 15- čeho jsem se trochu obávala, byla barva krému, který se prodává v univerzálním odstínu. Nepatřím totiž zrovna mezi ty opálené, ale musím říct, že sedí perfektně. Podle výrobce by pleť měla být po nanesení krému sjednocená a zmatněná. Na obličeji vypadá dobře, dokonce i dobře kryje, ale pleť se leskne (trochu víc), ale trocha pudru to spraví. 
Čistící pleťová voda
Čistící pleťová voda je bez alkoholu a v pohodě odstraní make-up a nečistoty (já ji používám 2x denně- ráno a večer). Nerada odličuji řasy zvlášť jiným přípravkem a tak jsem to zkoušela a určitě se o to nepokoušejte- musela jsem opravdu hodně dřít a málem mi půlka řas zůstala na odličovacím tamponku. Podle výrobce by pleťová voda měla stahovat rozšířené póry, já na ně docela trpím a žádnou změnu jsem nezaznamenala. Obal je praktický- ne jako ty jejich pumpičky předtím. Voní hodně intenzivně a přijde mi, že trochu pánsky. O. se ptal, kolik mi ho ještě zbývá a já jsem zajásala, jak je pozorný, že mi chce koupit nový. Spletla jsem se, prý mu to vůbec nevoní a mám si jít umýt obličej. Hm.

Produkty řady Anti-Imperfection jsou obohaceny o ZINC PCA pro důkladné čistění pleti a odstranění přebytku kožního mazu a nedokonalostí. Vysoce anti-oxidační zinek má pleť zbavit nečistot, které ji zatěžují, a brání vzniku zánětů. Neobsahuje alkohol, parabeny ani jiné látky, které by mohly způsobovat podráždění.

Dříve jsem si koupila micelárku a pleťový krém a byla jsem spokojená. Celkově mi kosmetika od Mixy vyhovuje, libí se mi jejich obaly a ceny jsou taky super.

DD krém na obličeji bez pudru 
S láskou A. 



KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Škoda, že nemáš fotografii i na obličeji :) já totiž make-up ani nikdy takového skoro nepoužívala a ráda bych si něco koupila :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvoji žádost jsem přidala fotografii obličeje, tak snad ti to trochu pomůže v rozhodování =). Za mě je krém super, ale opravdu se na obličeji dost leskne.

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835