YOU ARE YOUR ONLY LIMIT

Program dne: zachumlat se do peřin, vypít spoooustu zázvorového čaje, sledovat seriály, doufat věřit že mi bude líp. Pitomá chřipka, která zaútočí, zrovna když to člověk nejmíň potřebuje! A včera se mi to opravdu nehodilo, dělala jsem totiž závěrečky v autoškole.

V 8.30 jsem měla poslední jízdu v autoškole- jen tak tak jsem se tam dobelhala, polévalo mě horko, které střídala zima, a bolel mě snad každý kloub v těle. Přežila jsem to a z posledních sil jsem se přesunula na Magistrát- napsat si test, kde jsem měla být ve 12. Přijela jsem raději dříve a čekala a čekala a bylo 12.15 a pořád nic. Ostatní autoškoly si volaly své žáky, vybíraly poplatky a občanky, ale ode mě tam nikdo nebyl. 12.30 nervózní volám do autoškoly kde se, jako stala chyba! Prý se spletli a mám tam být až ve 13.00 a než přijdu na řadu může to trvat 2-4 hodiny. Paráda.

Po hodině čekání (jen hodině, díky bohu!) jsem si konečně napsala test a šla na jízdy. Co říct k jízdám, hmm. Co k jízdám, ale ke zkušebnímu komisaři! Většího ...... jsem opravdu dostat nemohla! Neříkám, že ta jízda byla bez chyby, to určitě ne, ale to jak mě v některých situacích opravdu dusil (nechal mě 3x parkovat- proč proboha? Ta holka po mě neparkovala ani jednou) a vyžíval se v tom a dělal ze mě naprostou krávu a dobře věděl, že mu nemůžu nic říct, leda že bych ten řidičák nechtěla =D. Domů jsem dorazila v 17.00 unavená po náročným dni a s horečkou, ale hlavně šťastná, že si konečně ze svého dlouhého seznamu mohu odškrtnout další položku =).

A co vy? Máte autoškolu už za sebou nebo vás to teprve čeká?

S láskou A.

  

KOMENTÁŘE

6 komentářů:

  1. Zamindrakovany debil 😂 no je vidět, že ti vážně není dobře, ale konečněeeeee má slečna Tremlová po roce řidičák 😊💋 gratulace!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, konečně jsem se k tomu dostala a dodělala to =)! Děkuji =)

      Vymazat
  2. Gratuluji, hlavně že to máš! :)
    Já jsem dělala řidičák už před skoro 5 lety a musím říct, že učitele jsem měla suprového, komisaře snad ještě lepšího, takže to bylo fajne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Tak to jsi měla větší štěstí než já, ale jak jsi napsala, hlavně že už to mám (uffff)! =)

      Vymazat
  3. Krásný outfit! :)) máš styl :) jsem tvou novou čtenářkou, budu ráda, když se staneš tou mou :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, moc děkuji =). Určitě se ráda stanu tvou čtenářkou! =)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835