A jak (ne)pečuji o vlasy já


Vlasy si barvím už několik let a řekla bych, že jim dávám docela dost zabrat! Co jsem se toho navymýšlela- na blond, na černo, zrzavé, zase na blond, na hnědo a znovu na blond. Achjo! Dohromady jich mám asi pět a půl (jak mooc závidím všem, co mají husté a dlouhé vlasy), navíc jsou tak jemňounké (člověk se snaží o krásné vlny a než je udělám na celé hlavě, můžu začít znovu) a ty konečky se pořád a pořád třepí (teda když o ně nepečuji- ale někdy jsem táák líná). A tak se jim občas snažím dopřát alespoň trochu té péče v podobě různých olejíčků, sprejů a uzdravujících masek. 

Opravdu nikdy jsem si nic od Avonu nekoupila a na jejich produkty slýchám většinou jen to špatné. Ale při hledání nějakého přípravku na vlasy, jsem u mamky ve skříňce (jak jinak) narazila na pár výrobků a rozhodla jsem se, že je vyzkouším. Co se může stát, vlasy mi snad nevypadnou ne?! =D
Sérum na suché konečky vlasů, jsem objevila již před delší dobou a musím říct, že vlasy jsou pak krásně voňavé, hebounké a konečky se tolik netřepí. 

Olejíček nanáším do dlaní, které promnu a pak vetřu na konečky rozčesaných umytých vlasů. Vyhýbám se aplikaci na suché vlasy a celou délku (opravdu vždy nanáším jen na konečky) jinak mám pak vlasy mastné a to není úplně ten vytoužený efekt.

Balení se může zdát malé, ale olej opravdu dlouho vydrží, jelikož na vlasy vždy použijete opravdu pár kapek (1-2 kapky). 
Druhý poklad, na který jsem narazila, byla péče s marockým arganovým olejem. Olej v barvě zlata, který vlasy regeneruje a pomáhá s třepícími konečky a pokud nechcete utrácet za 100% arganový olej, doporučuji tento přípravek (i když to sérum předtím se mi zdá mnohem lepší!).

Oba olejíčky se ve slevě dají sehnat pod 100Kč. 

Tak trochu patřím mezi ty, které si umyjí hlavu šampónem, nanesou kondicionér a je hotovo. Ale pokaždé, když použiji nějaký olejíček, sprej nebo masku mám radost, že jsem pro své vlasy něco udělala, i když to třeba na první pohled není vidět.

A jak o své vlasy pečujete vy?  

KOMENTÁŘE

5 komentářů:

  1. To zelené sérum mi dala zkusit kamarádka a byla jsem celkem spokojená, tak si ho asi objednám :)

    Lucky Winner 2/2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne to zelené také vyhovuje =) a opravdu krásně voní <3!!! Kup si ho myslím, že když jsem před týdnem koukala na jejich stránky tak zrovna bylo ve slevě =).

      Vymazat
  2. Anonymní9/23/2015

    Avon ma perfektni laky na nehty!

    OdpovědětVymazat
  3. Marocky olej som mala a bol skvely jeden z najlepsich. Serum sa mi zdalo slabe

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835