5 důvodů proč cestovat

Plán je plán a plány se mají plnit. A my za pár dnů začneme novou etapu našich životů. Neříkám, že nemám strach. Mám. Ono stěhovat se na jednu stranu města nebo z města A do města B je věc jedna, ale stěhovat se do jiné země? Co když se mi tam nebude líbit a budu se chtít vrátit domů? Hlavou mi běží tisíce otázek a všechny bez odpovědi. Je to zvláštní pocit ztrácet jistotu. 
Letter Initial Vintage Map Personalized Travel World Map Theme Name Baby Boy nursery children's room by CheekyAlbi, $12.00:
source- Pinterest

Proč tedy odjet?

Člověk pozná sám sebe a dospěje. A já vím, že přijdou dny, kdy budu brečet a nadávat, jak je to všechno nanic a budu to chtít vzdát! A pak mám jen dvě možnosti- opravdu to vzdát nebo bojovat. Ale naštěstí tou cestou jdeme dva. Spolu. Ruku v ruce.  

Naučíte se nový jazyk. Pár slovíček Řecky, umět pozdravit a poděkovat ve Francii, Španělsky si zarezervovat pokoj v Barceloně nebo jen poslouchat řeč, o který jste před pár týdny ani nevěděli, že existuje. Prostě si jen užívat přítomnost.

Uvidíte kouzelná a nezapomenutelná místa. Jet ve starém Mustangu po Route 66? Sen.  

Životní zkušenost. Pro spoustu lidí je cestování o nových zkušenostech, poznávání nových míst a pak o krásných vzpomínkách, které už vám nikdo, nikdy nevezeme.

Poznáte nové lidi. Když cestujete, máte příležitost setkat se s lidmi z celého světa, vyslechnout různé příběhy a zážitky. Necháte se inspirovat k dalším cestám. 

Proč cestovat? Protože můžete. Můžete se vydat na cestu dlouhou několik měsíců, ale i několik let. Je jen na vás, jestli si splníte svůj sen a uděláte první krok. Možná to bude jednodušší, než si myslíte.

Také tak rádi cestujete? Kde se vám líbí nejvíc?

S láskou A.






KOMENTÁŘE

2 komentářů:

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835